God Jul!

Ojdå, det har visst blivit en liten blogg-paus för mig... Jaja, nu är det i alla fall dax igen:) Så här på julafton hade jag tänkt bjuda på en bild på några julklappar som jag slagit in. I år har temat gått i brunt med naturfärgade och röda snören, söta chokladbitar från lagerhause och julgranspollor som etiketter:)
God jul allihopa!

All dressed up

Vilken sjuk stressig vecka det har varit. Jag har haft hur mycket som helst att göra, men nu äntligenkännas som att det faktiskt börjar lungna sig. I fredags var jag på "Nobelfest", och då behöver man så klart en snygg klänning. Jag hittade en i min garderob som nästan uppföll kraven, den satt bara lite dåligt. Dock gjorde jag några enkla ändringar och om jag får säga det själv blev det ganska bra:)

Före:


Efter:

Det jag har gjort är att jag helt enkelt sytt dit det svarta tyget. Jag har även gjort två av halsbanden jag har på mig. Det ena är ett pärhalsband med en stansad hjärtberlock och det ändra är en grov kedja som jag trätt ett organzaband genom. De två tunna kedjorna är från thomas sabo. (ber om ursäkt för det dåliga bilderna, det blir så när man bara har mobilkamera)

Gårdsbutik igen :)

Hej allihopa då var det dags för gårdsbutik igen samma ställe som sist, allså en sommarstuga på svensbyvägen 41. Det kommer finnas brödpåsar, smycken, julkort, fika och mer smått och gått, så kom gärna förbi mellan 16.00-19.00 :)
Mvh Julia L

RSS 2.0