Förvirrad

Nu har jag hittat mitt borttappade halsband. Och vart var det då kanske ni undrar? Jo, jag hade hängt det mitt smyckesträd bland mina egna smycken som jag inte säljer. Typiskt mig att inte hålla ordning på mina saker. Men nu är det återfunnet och det är ju huvudsaken:)Det gällar samma med det här halsbandet som med dom jag la upp igår, man kan få det i grått eller svart och med egen text på ringen. Pris: 180:-


Fler stansade smycken

Nu har jag varit väldigt effektiv och gjort två nya armband och två nya halsband. Dessvärre så har jag tappat bort ett halsband men jag ska försöka hitta det till imorgon och lägga ut det då. Alla smycken har stansade brickor som man kan beställa med egen text, och de har även detaljer gjorda av läderband och dom kan man få antingen i grått eller svart. Så om någon är intresserad av något särskilt är det bara att höra av sig:)


150:-


150:-


100:-


Stansat halsband

Idag har jag suttit och stansat några hängen, och och ett av dem har till och med blivit ett färdigt halsband:)
Jag känner mig otroligt duktig som äntligen har ett nytt halsband att lägga ut. Så här ser det då ut:
På ringen står det "var dig själv" men om man är intresserad av att köpa så kan man få den med valfri text, t.ex. namn på familjemedlämar, en hälsning eller en fras man tycker om. Jag kan även göra halsbandet kortare om man inte vill ha det så långt. Pris: 150 kr.

Nya rutiner

Det har kommit in en del nya rutiner i mitt liv den här veckan. En av dom kallas buss och en annan kallas stiga upp tidigt på morgonen. På grund av dessa två fenomen så har jag inte särskilt mycket fritid längre, och när jag väl har det så vill jag mest bara sova. Därför har det inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden, men jag ska göra vad jag kan för att ändra på det. Fritidsbristen har även resulterat i att jag inte har gjort särskilt mycket nytt att lägga upp, men här kommer i alla fall en bild på en blomma som jag började brodera på skolan men har gjort klart idag:)

 

Back to school

Så var sommarlovets sista dag slut. Känns lite tråkigt, men samtidigt spännande att börja skolan. Jag börjar gymnasiet imorgon och ska gå mode och design i Luleå. Det innebär alltså ny skola, ny klass och dessutom i en ny stad. Lite pirrigt men det blir nog jätte bra tror jag:) Hursomhelst så har jag sytt mig en ny skolväska ikväll, så här kommer en bild på den:God natt och lycka till alla andra som börjar skolan imorgon!

Väska med nalle

Jag gav upp mina försök med min nya (eller gamla egentligen) symaskin och tog mammas som jag brukar istället. Ikväll har jag då åstakommit en liten barnväska med en nalle på. Nallen är färdig applikation som jag har strykt fast på fickan.


Min fina symaskin

Idag har jag äntligen tagit mig för att bära in min symaskin från garget. Där har den stått ända sen jag jag fick den i våras nån gång, men jag har varit för lat för att hämta den (typ höjden av lathet eller nåt). Hursomhelst så är den på plats i mitt rum nu, men jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår mig på den. Jaja, jag får väl pröva mig fram ett tag:)  

Fler gamla smycken

Jag ska faktiskt göra några nya smycken snart. Eller jag ska försöka i alla fall. Tills vidare så har jag tänkt lägga ut ett par gamla smycken:)


150kr


100kr

10 things I love about you

Här är en scrapp som jag har gjort idag. Blev riktigt nöjd, en av de bästa jag har gjort tror jag:)En jätte bra idé

Idag har jag haft lite för bra ideér. Det kanske låter konstigt, men det blir faktiskt så för mig ibland. Jag satt rensade i mina lådor tidigare idag när jag helt plötsligt fick massa bra idéer på saker jag ville göra. Tillslut bestämde jag mig för att förverkliga en av min tankar nämligen att hänga upp alla min saxar, pappersknivar och liknande ovanför mitt skrivbord. I mitt huvud hade jag en perkekt bild av hur jag skulle göra en mobil av konservburkar (?) men nånstans halvägs in i mitt projekt insåg jag att det kanske inte var någon super idé egentligen. Hursomhelst så gjorde jag ändå klart den och har nu den stora äran att visa upp min inte så vackra skapelse här på bloggen:Bättre lycka nästa gång eller nåt:)

Strandväder och sweet sixteen

Idag har jag varit ut till pitsund med båten. Det har verkligen varit härligt väder så jag har legat på stranden och jobbat lite med mitt sommarprojekt (som snart övergår till ett höstprojekt istället). Att fläta och sy en matta kanske inte var någon topp idé, det tar hemskt lång tid. Eller så är det bara jag som är seg på att sy:)Hursomhelst, det här är vad jag åstakommit hittils. Börjar ju nästan likna en matta... eller inte.

Igår var jag däremot inte på stranden utan på ett överraskningskalas för en kompis. Temat var sweet sixteen och typ rosa så jag var duktig och gjorde ett tema matchat kort, och självklart har jag också hunnit fota det innan jag gav bort det så här kommer en bild på det:)

Ett nytt armband

Jag har hållt på med det här armbandet lite till och från ganska länga och nu har jag till slut gjort klart det:) Det tar faktiskt längre tid än man kanske tror att trä pärlor på en tråd;)Hursom helst så är armbandet nu till salu för 100kr. Väldigt dålig timlön för mig alltså;)

Fler kort

Idag har jag utökat mitt kort-förråd med ytterligare tre nya. Om jag fortsätter i den här takten kommer jag snart bli helt översvämmad av kort;)  Men spela roll, dom är så kul att göra så jag kan ändå inte låta bli:)


Ännu ett kort

Idag skulle jag med bussen till älvsbyn halv tio (trodde jag i alla fall), så jag steg upp ganska tidigt och åt frukost, duschade och gjorde mig klar. Precis innan jag skulle fara tänkte jag bara kolla så att jag hade rätt tid och upptäckte då att det inte går någon buss förens tjugo över ett. Lite surt, men eftersom att det blev långt till nästa buss så tänkte jag att jag ändå kan passa på att göra ett till kort. Så det har jag gjort:)Som vanligt är priset 30 kr

Magnolia

Jag köpte min första magnolia stämpel härom dagen och ikväll har jag till och med haft tid att göra ett kort där jag har använt den. Jag måste säga att jag redan blivit väldigt förtjust i dessa sockersöta stämplar:) Dock är inte priset lika trevligt, men fina stämplar brukar ju inte vara billiga. Hursom helst så ska jag så klart visa upp mitt nytillverkade kort:)Som vanligt är priset 30 kr.

Förresten, om någon vet nån bra hemsida där man kan beställa mangolia billigt blir jag glad för tips:)

Lite gammalt

Jag har ganska mycket att göra just nu, och detta resulterar i att jag inte hinner göra så mycket nya saker. Men för att det inte ska bli allt för långt mellan blogginläggen så kommer här lite gamla smycken som jag fortfarande har till salu:)


80 kr


100 kr


100 kr

Fånga dagen

Jag kan säga att jag inte direkt fångat dagen idag, för jag har sovit bort halva. Men under den andra halvan har jag i alla fall hunnit med en del, bland annat så har jag gjort ett nytt armaband. Det är en hemmastansad ring med texten "carpe diem". Så klart:) Lite dålig bild men det får gå andå.  Priset på armbandet är 80 kr.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig vecka i övik:) Där har jag fyndat både tyg och smyckesdelar så jag hoppas kunna få ihop lite nya väskor och smycken frammöver. Tillls vidare kommer här i stället två kort som jag gjorde innan jag for men aldrig hann lägga upp. Även dess är till salu för 30 kr st.
RSS 2.0