Fler brödpåsar

Det var ett tag sen sist jag bloggade. Jaja, det blir lätt så när det är mycket skola:) Hur som helst så har jag faktiskt hunnit med att sy några till brödpåsar. De är nästan likadana men den ena är lite mindre än den andra. Intressant information, eller hur?;)


Brödpåse

Jag har typ sytt en brödpåse eller brödkorg eller vad man nu kallar det. Väldigt enkelt att sy men ändå fint:)


Väskor

Idag har jag sytt två nästan likadan väskor. Jag tänkte fel och råkade klippa ut för många delar så det blev två i samma tyg. Dock är dom inte klara, det saknas axelremmar och någon slags stängning men jag lägger ut dom ändå:)


Hantverksmässa

Idag har jag varit på hantverksmässa i Skellefteå. Det var väldigt trevligt, många som sålde scrappbooking och även en del som sålde garn, pärlor och silversmide. Det fanns även många workshops att fara på men jag var lite seg så jag hann bara på ett.Detta har jag då åstakommit på workshopen Det var typ en nybörjarkurs i scrapbooking så man fick inte använda så mycket avancerade matrial och tekniker men det var ganska trevligt ändå:)

Färgglatt

Nu har jag tänkt visa upp några färgglada armband av akrylpärlor. Jag har gjort hur många sådan här som helst i massor med olika färger men nu börjar pärlorna ta slut så det här är några av de sista:)Dessa kostar 50:- st.


Husvagnshelg

Jag kom nyss hem från Kukkolaforsen (typ nära Haparanda) där vi bott i husvagn i helgen. Idag har vi varit på Ikea så jag har bland annat shoppat lite nya väsk-tyger, så nu är det bara att börja sy:) Igår var jag mest i husvagnen så jag hann till och med knopa ihop ett armband.


100:-

Söta hjärtan

Här är ett sött och enkelt armband som jag gjorde igår. Jag tycker väldigt mycket om kedjan med hjärtan, verkligen gullig:) På hänget står det "blessings" om det inte inte syns på bilden. Pris 80:-igår så passade jag också på att shoppa loss på  pagoni så imorgon ligger det förhoppningsvis ett stort kuvert fyllt med smyckesdelar och pärlor i min postlåda:)


Hänge med ring

Här är ett litet hänge som man kan  hänga på en kedja, ett läderband, i en nyckel ring eller liknande. Pris 50:-Ursäkta den dåliga bilden.


Favvoscraps

Jag har precis suttit och kollat i mina scrappalbum. Sjuk mysigt, man minns saker så bra när man har både fotat och scrappat om det:) Hursomhelst så tänkte jag dela med mig av några av min favorit scraps:
Förrsten så tycker jag att alla som har lite tid över och vill pröva en ny super rolig hobby, börja scrappa! Det är otroligt kul:)

RSS 2.0