Snart jul... och nyår

Jag känner att jag kanske är ute i lite god tid, men jag har i alla fall gjort två gott-nytt-årtändsticksaskar. Perfekt gå bort present om man är bortbjuden på nyår.


Dax igen

Knappt är den ena försäljningen över innan det är dax för nästa. Nu är det Söndag den 5:e kl. 16-19 som gäller. Då ska jag nämligen ha försäljning med glögg, pepparkakor och julmys i sommarstugan på Svensbyvägen 41. Varmt välkomna då:)
 Nu under veckan blir det i alla fall att producera mycket så att jag har nåt att sälja på söndag, så för  hoppningsvis kommer det även mycket på bloggen också:) Hur som helst, här är en härligt julig brödpåse som jag sytt idag:


Julmarknad

Idag har jag stått på Fagerviks julmarknad och sålt mina alster. Jag har gjort det varje första advent i några år, det har blivit lite tradition:) Jag ska även stå där imorgon, så kom gärna förbi 12-16 på Fagerviks kurs- och lägergård i Svensbyn.

Naturligtvis

Kvällens pyssel: Ljuslycktor i naturliga toner med spegelbits dekorationer.


Ytterligare två tändsticksaskar

Här är två tändsticksaskar till.
 
Oj, lite dålig bild men nu får det vara så:)


Webster's pages

Jag har just gjort tre tändsticksaskar av mina underbara Wbester's pages papper:) resultatet blev så här:


Kjol

Igår fick jag jag hem kjolen som jag jobbat med på skolan. Det har tagit ett tag men nu är den äntligen klar:D

 

Nu är det dax att ge sig på nästa arbetsområde: byxor. Jag ska sy ett par herrchinos men jag har varken sytt herrkläder eller byxor förut så vi får väl se hur det går:)


Tändsticksaskar

Idag har det blivit lite mera traditionellt julpyssel med tomtar, julgranar, tipp tapp och röda toner. Alla tändsticksaskar kommer att paketeras i en påse med värme ljus innan jag säljer dem, men jag har slut cellofanpåsar just nu. Jag måste nog besöka lagerhaus imorgon för att skaffa fler:)

 

50:- för påse med tändstickor och ljus.

Lila

Idag har jag trotsat den röda jul traditionen lite genom att göra lila julkort. Det blev faktiskt riktigt lyckat om jag får säga det själv, men det kanske beror på att jag gillar lila bättre än rött:)


Årets första julkort

Jag gjorde årets första julkort i helgen. Hur mysigt som helst, jag har ju längtat efter julpysslet:)


Be different

Jag har just gjort en ny tavla till mitt rum. Ramen är från IKEA, pappret som jag använt som bakrund är från Webster's pages och resten är småsaker som jag hittat hemma:)


In order to be irreplaceable one  must always be different
- Coco Chanel

Broderad

Här är lyx varianten av mina brödpåsar, med broderad text:)



60:-

Gårdsbutik

Så här lite i efterhand vill jag tacka alla som var förbi i min gårdsbutik, tack för besöket det var väldigt trevligt:)


RSS 2.0