I Övik

Nu är jag i övik på lite semester och idag far jag till ett läger där jag ska vara till på söndag. Därför så kommer jag varken kunna sälja något eller uppdatera bloggen. Men jag lovar att skärpa mig och skriva fler inlägg när jag kommer hem:) Tillsist vill jag bara tipsa om en affär här i Övik. Den heter Pagoni och de säljer massor med pärlor och smyckesdelar och även lite scrappbooking. Helt klart värt ett besök om man är intresserad:)

Lite om dagens försäljning

Nu är jag hemma efter en trevlig dag i badhusparken. Försäljningen har väl gått så där, jag sålde mest av mitt skräp;) Men jag fick i alla fall dela ut många visitkort, och lite reklam är ju alltid trevligt:) Hursom helst så finns ju mina smycken alltid till salu hemma hos mig, både dom som ligger på bloggen (alla utom mitt examens halsband) och ganska många andra som jag inte lagt ut. Sen har jag även kvar kort som jag också säljer. Så om någon är intresserad av priser eller bara av att kolla på nåt så finns jag på min mail eller på mobilen:)

Här är en väldigt spännande bild på mina kvarvarande visitkort:)


Loppis imorgon!

Imorgon kommer jag och min kära vän Elina infinna oss i badhusparken på loppis. Förutom massa gamalt skräp har jag även tänkt ta med mig lite smycken och kort. bl.a. en del saker som jag har lagt ut på bloggen förut. Så kom gärna förbi och kolla:)

kort till loppis

Jag har precis suttit och knopat ihop några kort, som jag har tänkt ta med på lördag när jag ska stå på loppis i badhusparken. Så om någon är intresserad så finns dom till salu då för 30kr st:)


Små askar med söta mönster

Nu ska jag försöka mig på ett litet reklamknep. Jag har suttit och klippt vikt små askar som jag ska ha till att lägga smyckena som jag säljer i. Förhoppningsvis ska folk tycka att de är så gulliga att de inte kan låta bli att köpa att arband eller två. Jag misstänker dock starkt att de inte kommer att fungera, men man kan ju alltid pröva;) De übersöta papprena är från panduro hobbys tilda serie, som för övrigt många andra fina grejer:) Nu blev det lite reklam för dom också;)Så... någon som blir sugen på att köpa ett smycke om man får en ask på köpet?;)

Mitt sommarprojekt

För några veckor sen så kom jag fram till att jag ville ha ett sommarporjekt. Jag bestämde mig då för att jag skulle fläta en matta. Spännande eller hur?;) Hur som helst så behövde jag mattrasor. Eftersom min farmor har haft en vävstol så gick jag och frågade henne, men nej, hon hade lämnat sina trasor på kupan. Jaha, tänkte jag, då far jag väl dit och köper några då. Så idag har jag varit där och kollat men då hade dom inga. Så nu har jag fått riva mig några egna. Så kan det gå;)


Mitt konfirmationsalbum

Förra sommaren så började jag med ett scrappalbum om konfirmationslägret, fast jag kom liksom av mig efter några sidor. Nu har jag hur som helst återupptagit projektet och scrappat två nya sidor. Det är nästan så att jag känner mig lite stolt. Nu måste jag bara fortsätta så att jag blir klar någon gång. Dock så är jag helt hopplös på aldrig avsluta det jag har börjat med så vi får väl se hur det går;)


Blommigt värre

Idag har jag varit så duktig att jag sytt en väska åt min mor. En väldigt enkel väska, bara en tygkasse med foder i princip. Jag måste dock säga att jag älskar tyget. Blommigt, sommrigt och och härligt.

 

Spetsväska

Åter igen så har jag inte gjort nåt nytt att lägga upp så det här är en kuvertväska som jag sydde i maj för att ha på ett bröllop. Det är en väldigt enkel väska som jag har dekorerat med spetsbitar, några sötvattenspärlor och en brorsch i plast. Allt är hemma fynd så det blev billigt och bra:)


18-års kalas

Idag har jag varit på 18-års kalas hos min kusin. Självklart var jag så vänlig att jag bidrog lite till presenten, med något så viktigt som ett grattiskort. Hur som helst så har tiden en fömåga att bara försvinna iväg på något mystisfår kt sätt så det blev lite stressigt men men. Om jag får säga det själv så blev det ändå helt okej;)
Examens halsband

Så här mitt i sommerlovet så är det mycket som ska hinnas med. Det ska badas och solas och shoppas och allt möjligt annat. Därför så blir både min smyckesproduktion och mitt bloggande lidande. Men för att min uppdatering inte ska bli allt för dålig så lägger jag tills vidare upp ett halsband som jag gjorde till examen. Egentligen är väl rosa inte riktigt min färg men till min vita klänning var det ändå acceptabelt;)


Prinsessdrömmar

Idag har jag gjort klart klänningen som jag började med i slöjden på skolan. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig:) Egentligen var det inte tänkt att den skulle se ut riktigt så här men p.g.a. både tyg och tids brist så blev detta till sist resultatet. Inte så mycket detaljer och lila istället för grönt som jag först hade tänkt mig. Men men, jag är ändå ganska nöjd, och jag kan inte låta bli att känna mig lite som en prinsessa i mitt lila fluff:) Fast när jag ska ha på mig den har jag ingen aning om. Jag får väl hoppas på att jag blir bjuden till bal på slottet någon gång;)


Ett gammalt halsband

Eftersom jag inte har gjort nåt nytt att lägga upp just nu så tänkte jag att jag lika gärna kan lägga upp nåt gammalt, så det här är ett halsband som jag gjort nån gång, minns inte när:)


Väska

Här en väska som jag gjorde igår. Det går att byta band så man kan både ha den som axelväska och handväska.


Stansade halsband

De här halsbanden har jag stansat texter på. Det går ju att köpa färdig stansade hängen men jag tycker det är roligare att stansa själv:) Om det inte syns så står det "always on my mind" på ringen och "carpe diem" på hjärtat.


RSS 2.0