Blider från dagens försäljningDet har varit väldigt trevligt och blir förhoppningsvis ännu trevligare imorgon:)

Försäljning imorgon och på söndag

Nu ska jag åter igen påminna om min försäljning:) Jag kommer att hålla till i en sommarstuga på Svensbyvägen 41 i Bergsviken mellan 11 och 16 både imorgon och på söndag. Det jag kommer att sälja är då mina smycken, brödpåsar, någon väska, lite kort och andra trevliga saker. Jag kommer även att sälja fika, kaffe och saft. Ses då!:)

Panduro hobby

Idag har jag varit och hämtade ett stort härligt paket från panduro fullt med massor med scrappgrejer:D Väldigt trevligt. Det var även hel del julpyssel så nu börjar jag verkligen längta tills det blir dax att börja göra julkort:)


Höstmys

Nu har det börjat bli kallt och mörkt ute. Detta betyder att det är dax att tända ljus! Då behöver man  så klart tändstickor och visst blir det lite trevligare med en dekorerad tändsticksask?:)

Den här har knopade jag ihop tidigare idag och den kommer så klart att finnas till salu på min försäljning till helgen:)


En väska

Här är en väska som jag gjort i helgen:)
Pysslar helg

Denna helg har jag helt tillängt till pyssel-helg. Anledningen till detta är framför allt min försäljning nästa helg, då allt jag gjort i helgen och en hel del av det som ligger ute på bloggen kommer att vara till salu. Hittils har jag tillverkat en hel del brödpåsar och det blir nog några fler senare idag och förhoppningsvis lite annat också:)
Paperbag album

Idag har jag börjat med ett nytt paperbag album. Detta kommer jag möjligtvis sälja senare så det är inga bilder i det, de får man sätta in själv:) Just nu är det bara själva grunden men jag lägger ändå ut några bilder på sidorna i albumet.
Länge sen sist

Det var ett tag sen sist jag skrev, men jag skyller på att det har varit mycket i skolan. Hursohelst så har jag inte gjort nåt nytt att visa upp men jag lägger i alla fall upp en gammal scrap:)
Försäljning

Nu måste alla boka den 30-31 Oktober för då ska jag ha försäljning! :D Jag kommer att sälja det mesta som ligger ute här på bloggen, t.ex. smycken, brödpåsar, kort och förhoppningsvis några väskor. Så titta in på Svensbyvägen 41 mellan kl 11-16:)Vi ses då!

Mini album

Idag har jag börjat med ett väldigt spännande projekt, nämligen att göra ett mini album av papperspåsar. Vi får väl se hur det går men hittils har jag i alla fall lyckats med att sätta ihop påsarna och göra en framsida:)


RSS 2.0